Formular GDPR

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (679/2016) ce va intra în vigoare din 25 mai 2018 avem rugămintea să ne confirmați sau reconfirmați acordul dumneavoastră privitor la colectarea și prelucrarea de către Motion Vision Communication, editor al publicatiei WeInvent, a datelor furnizate de dumneavoastră (nume si adresă e-mail).

Scopul colectării și prelucrării datelor este acela de a vă furniza sau a continua să vă furnizăm articolele WeInvent , de a vă informa via e-mail despre evenimente sau alte proiecte editoriale marca WeInvent, de a vă contacta via e-mail pentru actualizarea datelor colectate și prelucrate.

Datele colectate și prelucrate de către WeInvent nu sunt si nu vor fi înstrăinate sau vândute către terți.

Perioada de prelucrarea datelor

  • până în momentul în care se solicită în scris la adresa publica@we-invent.ro încetarea prelucrării sau ștergerea datelor dumneavoastră.

Drepturile dumneavoastră

În orice moment puteți solicita la adresa de e-mail publica@we-invent.ro accesul la datele prelucrate și rectifi­carea datelor prelucrate.

În orice moment puteți solicita la adresa de e-mail publica@we-invent.ro încetarea prelucrării datelor și ștergerea acestora. La încetarea prelucrării și ștergerea datelor vi se va remite în 72 ore o confirmare de încetare a prelucrării și de ștergere a datelor prelucrate.

În orice moment puteți solicita:

  • încetarea transmiterii newletterului WeInvent la adresa publica@we-invent.ro;
  • încetarea transmiterii la adresa de e-mail a Newsletter-ului WeInvent, a mesajelor de tip Sponsored Message, a informațiilor transmise via e-mail privitoare la evenimentele WeInvent sau la proiectele editoriale marca WeInvent având la dispoziție, la sfârșitul fiecărei comunicări online primite de la WeInvent , posibilitatea de OPT-OUT sau prin solicitare scrisă transmisă la adresa de e-mail publica@we-invent.ro.