Leo Burnett disponibilizeaza, MVcom pozeaza

primaGrupul Leo Burnett Romania a trecut in ultimele luni printr-un proces de restructurare care include disponibilizarea unor angajati, reorganizarea diviziilor si a structurii de management. In conditiile in care o parte din companiile grupului ar putea incheia anul cu profituri in scadere, Stefan Iordache, COO Leo Burnett, mizeaza pe seniorii din companie si pe amanarea costurilor.

Intr-un cuvant, Iordache a dat panica printre juniori, acestia sunt primii care vor pleca. Insa, industria ar putea deveni mai profi, pentru ca vor ramane inauntrul ei doar oamenii care merita. Mediocrii vor munci mai mult daca vor sa lucreze cu adevarat in publicitate.

Ca sa aflati toata povestea cititi aici:
http://www.wall-street.ro/articol/Marketing-PR/53539/Iordache-restructureaza-Leo-Burnett-in-prag-de-criza.html

Criza e cuvantul de ordine saptamanile acestea, ai impresia ca toata lumea se pregateste de apocalipsa. Imi povestea un prieten dintr-o agentie de publicitate ca acum modificarile pe layout sunt acum mai degraba de ordin financiar, si nu vizual. Mai exact, „mai taiati va rog la layout-ul de concurs, puneti 10 lap top-uri in loc de 20”. Haios si ingrijorator totodata.

Cam atat despre criza, trecem la distractie. Echipa MVcom a participat la un shooting foto caritabil, fara semne apocaliptice ce prevestesc moartea advertisingului si reintoarcerea in pestera.

Pentru relaxare apasa butonul asta: http://calendar.primatv.ro/concurenti/Publicitari-15.html

Categorii:News

Etichetat ca:, ,