Incepem concurs de idei neconventionale

Daca esti pasionat si hotarat sa pui lucrurile in miscare, indiferent de domeniul care te atrage – ecologic, artistic, social, politic, educational, etnografic, orice te face sa simti – fa primul pas spre schimbare. Impacheteaza-ti pasiunea/ dorinta/ ideea intr-un proiect de comunicare NECONVENTIONALA si trimite-l pana la 20 martie pe adresa neconventional@mvcom.ro.

Ar fi ideal si in acelasi timp util ca proiectul tau neconventional sa provoace reactii si sa antreneze intr-un eveniment tematic voluntari care sa-ti impartaseasca pasiunea. De asemenea, proiectul tau destinat sa revolutioneze lumea trebuie sa contina componente de promovare online, BLUETOOTH si/sau outdoor mobil.

Conventional, iti propunem urmatoarea structura de .ppt cu care sa ne impresionezi prin ideile tale neconventionale 🙂

Scop, Obiective, Target, Strategie, Creatie, Comunicare, Resurse umane, Calendar, Buget

Toate proiectele vor fi postate pe www.admasters.ro si vor primi feed-back din partea echipei MVcom, pe acest blog. In final, proiectul care va iesi pe primul loc in urma jurizarii va primi sprijinul organizatorilor pentru a fi pus in aplicare.

Juriul va fi compus din: Dan Petre, Costin Radu, Alexandra Zbuchea si Alexandru Doru Spataru, profesori ai Masterului de Publicitate, SNSPA.

Proiectul castigator va fi anuntat pe 1 aprilie 🙂

Nu uita, te-asteptam cu proiectul de comunicare NECONVENTIONALA pe adresa neconventional@mvcom.ro pana la 20 martie 2010. Dupa aceea schimbam lumea!