This ain’t no monkey business!

Cand citesti postul asta, sunt sanse mari sa stai jos, asa-i? Perfect! Atunci e si mai “pentru tine”.
Nu vreau sa spun ca fix in momentul asta iti sapi un mormant timpuriu, dar esti pe aproape. Azi nu o sa vorbesc despre publicitate neconventionala, ci despre un business mai aparte.

E vorba de o companie care a gasit o nisa – daca se mai poate numi asa, la cata lume implica – mai mult decat ofertanta: oamenii care lucreaza la birou. Asa zisii desk jokeys.
Adica tu, eu, noi, toata lumea. Si asta pentru ca un studiu facut de Medicine & Science in Sports & Exercise in randul angajatilor cu vechime de peste 13 ani arata ca cei care stau jos au cu 54 % mai multe sanse sa faca atac de inima.

E momentul acela cand pulsul inimii tale arata cam asa: VvVv ______________.
Asa ca, citesti articolul asta, cum am facut si eu, si te intrebi care sunt alternativele. Sa schimbi imediat jobul, sa te bagi tare pe natura, sa fii salbatic sau…cauta-l pe Jim Gatusso. Da-i cautare pe facebook si vorbeste cu el personal sau intra direct pe standupdesks.com.

El ar putea avea Solutia. A fondat o companie care produce birouri la care stai in picioare. Indiferent de profesie, vei gasi ce ti se potriveste.
Vom arata toti ca niste barmani gata sa dea primul ajutor, dar, cel putin, nu noi vom muri primii de inima.

Inca un rand, doctore!

Parerile de pe acest blog reprezinta viziunea companiei MVcom. Orice feedback din partea dumenavoastra este binevenit.

2 răspunsuri »

  1. Am auzit de idee dar nu cred ca un birou la care stai doar in picioare e solutia. Pana la urma, nici statul in picioare nu e 100% sanatos, dupa cum nu e nicio activitate/pozitie care iti ocupa 8h pe zi. N-ar fi mai frumos sa avem orase curate (ca si poluarea ne omoara) si mai multa activitate fizica pe zi, in loc sa tot stam la birou, cu sau fara scaun sub noi?