Pana cand moartea internetului ne va desparti

Dana Oshiro este o scriitoare din Canada, dar si analist de publishing pentru mai multe siteuri si bloguri.

De curand s-a maritat, ocazie cu care a facut si un tur virtual al serviciilor pe care online-ul de la ei le ofera pentru o nunta. Pe ce trebuie sa dam click pentru a fi impreuna pana cand moartea internetului ne va desparti?

Planificarea

Cele mai multe tool-uri online de planning nu au o componenta colaborativa si in timp real, prin care sa poti modifica ce trebuie, cand trebuie. Dar Dropbox si Google Docs te lasa sa faci asta cu usurinta, iar in combinatie cu Google Tasks sau Remember the milk iti poti crea excelente remindere in calendarul nuntii tale.

Locatia

Sa fim seriosi, locatia iti poate da oricand bugetul peste cap. Glamour a pus la punct o lista de intrebari pe care le poti pune celor care-ti inchiriaza locatia, sa nu te trezesti cu costuri ascunse. Nu ar fi rau sa arunci un ochi si pe VenueTastic, Eventective si Here Comes the Guide.

Invitatii si pasii urmatori

Pingg si Paperless Post sunt excelente servicii de invitatii. Daca credeti ca rudele voastre nu sunt conectate la internet mereu, puteti allege si varianta print de la Ink Garden, Moo, Minted si Etsy.
Pentru customizarea site-urilor de nunta fara prea multa bataie de cap, miresele noastre aleg Virb sau Tumblr.

Bautura si mancarea

Daca locatia unde faceti nunta are deja meniurile proprii , atunci e mai greu sa intereveniti. Altfel, putei opta pentru un inchirierea unui gourmet food truck pentru a-I hrani pe cei mai mancaciosi dintre invitati. Puteti verifica si site-uri precum Local Catering si Yelp. Nu uitati de site-urile de unde puteti cumpara vin la preturi speciale, cum ar fi BevMo!

Lista continua cu site-urile pentru fotografi, asa am aflat si ca in State poti imprumuta cabina foto la nunta.

Muzica e si ea rezolvata daca se apeleaza la Turntable.fm, aici poti sa-ti faci un playlist real time, totul e sa mearga internetul.

Dropmark te lasa sa faci playlisturi pe Soundcloud, iar prin Spotify poti contribui la un playlist de radio, pe care sa-l poti asculta pe urma offline, adica in ziua nuntii.

Parerile de pe acest blog reprezinta viziunea companiei MVcom. Orice feedback din partea dumneavoastra este binevenit.

Categorii:Online

Etichetat ca:, , , , , ,