We-Invent devine blog colectiv

Peste doua luni si-un pic Blogul We-Invent va implini 5 ani. O perioada in care am comentat si trecut in revista o gramada de proiecte speciale de la noi sau de-afara, incercand sa consolidam o sursa de informare alternativa pentru Marcomm.
Pentru ca ne-am “copt” si pentru ca am reusit in toata aceasta perioada sa pastram directia si sa intarim nishele, ne-am gandit sa transformam demersul nostru intr-unul public. Cu alte cuvinte, oricine crede ca are un material relevant pentru industrie, pe directia blogului deja manifesta din punct de vedere editorial, este binevenit sa scrie si sa ne trimita materialul pe adresa publica@we-invent.ro.
Conditia primara e ca acesta sa fie despre proiecte cu adevarat neconventionale, care rastoarna regulile publicitatii clasice. Promitem sa nu obstructionam publicarea niciunui material daca nu bate campii sau daca nu foloseste limbaj neadecvat.
Va fi o mare placere sa avem aproape cat mai multe voci inspirate, fie ca e vorba de specialisti consacrati sau in devenire. Asteptam deci sa ne trimiteti info direct de la “fata locului”, sa fiti primii care comentati despre proiecte speciale sau declinari neconventionale.