Mai Bun, mai Bland, mai Intelept

Se-ncheie 2012 si pentru ca momentul e marcat adesea de bilanturi involuntare, m-am gandit sa astern cateva randuri. Sigur ca si raportul trimis de WordPress m-a zgandarit un pic.

Blogul e tot mai intresant pentru multi dintre voi, daca vreti niste cifre, este cu 7,71% mai citit in 2012 decat a fost in 2011. Nu e mult dar e ceva. In anii anteriori salturile au fost, insa, mai mari. Probabil ca asta-i viata blogurilor de nisa…

Cele mai citite posturi au ramas cele in care am scris intepator, ironic, intr-un cuvant critic. Cu-alte cuvinte audienta We-Invent nu e prea interesata cand scriu bland, atunci ma gandesc ca intelept ar fi s-o tin tot asa, centrandu-ma mereu pe adevar.

 raport

Promit sa fiu ironic doar atunci cand merita si cand se poate construi ceva din asta!

Inchei, urandu-va ce-mi doresc si mie pentru 2013 si pentru anii ce vor veni. Va doresc sa fiti mai blanzi si mai intelepti, chiar daca pentru unii asta nu inseamna sa fie neaparat mai “buni”…

Un An Nou cu bine!

P.S.: Nu uitati ca We-Invent e Blog Colectiv de-acum, asa ca daca doriti sa publicati ceva pe topic va astept materialul la publica@we-invent.ro!

 

Categorii:Online

Etichetat ca:, , , , , ,