Berea cu aroma de autobuz

O dupa-amiaza care nu anunta nimic. Nici macar un norisor pe cer. Pana cand am ajuns in statia Redd’s. La umbra noilor arome de bere, racoarea ar putea fi altfel, mi-am zis. Si totusi nu e. Ceva lipsea. V-ati prins. Exact berea. Cea careia i se face atat de frumos reclama.

IMG_20130819_141123

Cu scaunele vintage, cu productie de nota 10. Si totusi atmosfera in interiorul statiei ramane neschimbata. Toropeala, asteptarea lunga a unui autobuz plin de transpiratie.

IMG_20130819_141309

Asta cred ca mai lipseste momentan proiectelor speciale de la noi. Ceva care sa le dea sens pana la capat. Executiile sunt nemaipomenite, insa ceva din spirit se pierde pe drum. Si nu e de ajuns sa vedem un filmulet de prezentare post campanie, ca sa ne dam seama cat de wow a fost si ce rezultate a avut.

IMG_20130819_141348

Cel mai bine o intelegem la fata locului. Pozele sunt facute de mine, intr-o zi de august. Ar putea spune cineva ce-i lipseste acestei executii? Poate niste promoteri? Dusuri cu bere? Alt oras? Mai sunt statiile astea branduite atat de speciale ca alta data? Ce ziceti?

IMG_20130819_141419

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s