Hai sa ne spalam in oras!

Sambata dupa-amiaza, caldura mare Mon Cher. Un Bucuresti de vacanta, parca mult prea linistit, purta de colo-colo valurile de caldura. Am zis totusi sa dam o tura „pi shentru'” sa vedem ce mai e nou in materie de declinari neconventionale. Asa am nimerit aproape fix sub dusurile NIVEA de la Universitate, care erau de data asta asistate sau pazite – spuneti cum vreti – de doua hostesse in halatele de baie. Mi s-a parut potrivit ca dusurile nu mai erau lasate „in plata lor” si-atat .

IMG_2234

IMG_2233

IMG_2232

Desigur ca s-ar putea face o serie intreaga de mistouri pentru ca parerile legate de dusurile astea sunt foarte impartite, dar n-are rost. Oamenii treceau fara probleme prin jeturile de apa, unii pe jos altii chiar cu bicicleta. Unora le placea atat de mult senzatia incat zaboveau oleaca. Ajunsi langa hostesse luau flyer-ul cu blister atasat si toata lumea era happy. N-am vazut unul care sa comenteze nasol sau sa nu-nteleaga care-i treaba si vorba aia, dau peste dusurile astea aproape in fiecare vara, fie ca sunt cu NIVEA sau nu.

IMG_2231

IMG_2225

IMG_2226

Prin urmare, decat sa ne-apucam sa barfim pe la colturi dusurile, mai bine ne-am gandi cum am putea spala tot „boboru'”, pe strada, dupa modelul asta. Ca tot nu se-mpotriveste nimeni, ma gandesc c-am avea o sansa. Poate-asa sa arate mai bine si statisticile romanesti legate de consumul de produse de ingrijire personala in RO. Zic si io, nu sariti…