Ultima zi de inscrieri la The Alternative School for Creative Thinking

articol de Alex Petrescu

Astazi, 8 octombrie, e ultima zi in care va mai puteti inscrie in semestrul Eurobest al The Alternative School for Creative Thinking. www.Thealternativeschool.com

Semestrul se adreseaza celor care activeaza in industrii creative ( designeri, art directori, strategi, brand manageri, comunicatori digitali, oameni de PR si Media Creativa) care vor sa fie la curent cu trendurile in comunicarea internationala si sunt interesati sa performeze in industria comunicarii, construindu-si portofolii pe briefuri reale, sub indrumarea unor jucatori experimentati din domeniul gandirii creative.

The Alternative School for Creative Thinking

Focusul acestui semestru se va axa pe Creative Effectiveness, Comunicare Integrata si Cyber, iar in premiera are loc, optional, cursul practic de art direction pentru cei care isi doresc sa aplice modalitatile de comunicare vizuala in proiectele de zi cu zi. Cum fusion communication este trendul in comunicarea globala, iar limbajul vizual domina din ce in ce mai multe discipline, programa va armoniza prezentarea studiilor de caz premiate la Cannes si Eurobest cu briefuri ce solicita inteligenta emotionala, exercitiul de imaginatie si talentul de a pune in pagina, expresiv si concis, solutii la probleme.

Specializarile la The Alternative School costa intre 250 si 800 de Euro pe an, in functie de numarul de semestre ales si formula de participare (individual sau in echipa). Celor interesati de scoala, cu potential, dar fara resurse financiare, le este dedicat un program de burse, oferite in urma rezolvarii unui brief.

10714830_10205068225165126_1612263228_n

Brief-ul se poate rezolva individual sau in echipa si poate fi solicitat la win@canneslions.ro.

The Alternative School for Creative Thinking a facut pionierat in educatia din domeniul creativ. In ultimii 9 ani peste 250 de tineri au beneficiat de specializari internationale la Cannes si Eurobest, iar cei mai buni dintre ei au adus Romaniei Gold, Grand Prix, Bronz si Order of Merit in competitii internationale de prima marime. Mai multe, gasiti si pe: www.facebook.com/alternativeschool, ro.linkedin.com/in/thealternativeschool/ .