Asteptarea la semafor a devenit mai SMART

Cand am vazut campania asta m-am gandit instant la semafoarele din Bucuresti si la zecile de intersectii blocate in zile ploioase. Oare cum ar arata orasul daca semafoarele chiar ar fi respectate?

In Lisabona, Smart a facut un experiment reusit. Au instalat o cabina de dans, in care pietonii puteau sa-si exerseze miscarile de dans, acestea fiind transpuse real time in semaforul dintr-o intersectie. Rezultatul e impresionant, after movie-ul ajungand in scurt timp viral, cu aproape 8 milioane de views in prezent.

1408021973580

Totul pentru a face asteptarea mai putin plictisitoare, atunci cand chiar e nevoie de ea. Oamenii au preferat sa urmareasca culoarea rosie a omuletului din semafor, in loc sa traverseze in graba strada.

1408021957570

Smart a venit cu nebunia din Lisabona ca parte a platformei lor “WhatAreYouFOR”, care-si propune sa inoveze siguranta si vibe-ul bun din orase. Celelalte 2 proiecte implicau un automat gigant de mingi de fotbal, cu mesaje ce implicau termeni sportivi si o ironie mare cat strada la adresa masinilor mari.

1408021964645