Orange si outdoor-ul cu elice

articol de Dr. Like

Zilele astea e greu sa mai distingi reclamele la produse din multimea de panouri electorale ce au impanzit Bucurestiul. Sa-i pui pe oameni sa citeasca texte si oferte care nu sunt asociate cu nicio figura, ar putea fi misiune imposibila, mai ales cand totul e destul de discret promptat.

orange net

Orange a incercat. Pentru a-si promova optiunile pentru pre pay si unealta lor “Configuratorul”, a instalat pe unele panouri drone 3D, care par aterizate acolo de buna voie, doar pentru a ne mai atrage un pic atentia la ce se intampla.

E o doza de tehnic si lucru manual in executia asta mai mare decat de obicei, dar cine stie, poate targetul e foarte geeky de data asta. Cam trebuie sa-ti indesi ochelarii pe nas destul de bine sa deslusesti toate bulele, linkurile, logo-urile si mesajele de pe outdoor-ul acesta, dar pentru a fi siguri ca citim tot, le-am si pozat. 

orange net 2

Poate smecheria maxima era ca drona sa si zboare non stop, in jurul panoului, pentru si mai multa captatio benevolentiae. Altfel, outdoor-ul asta nu trece proba celor cateva secunde pe care orice om le are de obicei la dispozitie pentru a citi ceva din mers.