Uber for life

Serviciul de taxi Uber are parte de momente grele in ultimele luni. Revoltele taximitrestilor clasici carora nu le cade bine o astfel de concurenta au incercat sa puna bete si foc in roate, in special in Paris. La noi au fost semnalate unele iesiri mai violente, in rest nimic. Hai sa vedem insa ce ar putea face Uber in New York.

Prin aceasta aplicatie orice masina Uber ar putea fi acum pusa la dispozitia serviciului 911, asta pentru ca timpul de ajungere la victima in cazul unui accident este de 3 minute si nu de 7, atat cat face in medie o ambulanta.

Am folosit conditionalul pentru ca filmuletul de mai jos este de fapt un ghost, o idee apartinand unor studenti italieni, dar care nu a rulat niciodata in media. Este, daca vreti ca o sugestie de prezentare sau ce ar putea face Uber pe Piata Americana. De aici incolo e decizia brandului daca o sa cumpere sau nu ideea.

Dotati cu kit-ul de prim-ajutor si cu un instructaj in prealabil, fiecare sofer de Uber devine un potential asistent medical daca este solicitat. Se rezolva astfel pe cai alternative o problema cu care se confrunta de multe ori si de mult timp asistenta medicala clasica, timpul. Uneori, cateva minute fac diferenta dintre viata si moarte, iar pentru asta noua gaselnita Uber e la fix, mai ales in sezonul cald.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s