Un outdoor a inghetat in centrul capitalei

Stiti care e culmea outdoor-ului? Sa-ti inghete panoul in plina vara. Asta se intampla in cel mai recent proiect pentru Ursus Cooler, vizibil in centrul Bucurestiului, intr-o statie de autobuz.

Culmea devine “coolmea”, ca sa mearga mai bine cu produsul, iar turturii care atarna pe panou ar trebui sa transmita cumva o senzatie de racoare. Nu se intampla. M-ar fi convins mai degraba, daca puneau si un ventilator cu apa acolo, sau senzori de racire, chiar sa simti ca te racoresti in statia aia. Altfel, prefer sa mai merg o suta de metri pana la dusurile de pe langa TNB.

IMG_20150810_150150 IMG_20150810_150249

Oricum, ne aflam in luna in care temperaturile iti topesc orice instinct de observare, e bine totusi ca cineva s-a gandit la ceva pentru Ursus, chiar daca ideea nu a fost dusa pana la capat.

Oare cum ar fi un proiect in care o cisterna de Ursus s-ar plimba prin oras si in statii dedicate sa alimenteze oamenii care chiar vor sa se racoreasca? Ar fi mai putin coolmea, dar sigur ar prinde mai bine decat racoarea vizuala plantata in desertul asfaltic al capitalei.