ADfel a ajuns la a zecea editie

ADfel, singurul eveniment de branded entertainment din România, aniverseaza 10 ani, printr-un eveniment ce va avea loc intre 21 și 27 septembrie 2015 pe terasa Fabrica din Buucresti.

Experiențele de brand și activările deștepte vin și anul acesta pe terasa Fabrica, pentru a demonstra cum ideile bune ajung din brainstorming-uri în lumea reală. Ideile din acest an sunt încă în curs de pregătire, împreună cu partenerii evenimentului și cu brandurile creative din România.

ADfel 2015

Joi, 24 septembrie, pateul Ardealul va da gust reclamelor românești la Grand Spoof by Ardealul, premiind creațiile câștigătoare, înscrise pe platforma The Creator.

Puteți face istorie, intrând în galeria celor 400 de idei ADfel de până acum, fie creând idei originale care vor putea fi apoi implementate și în alte contexte, fie aducând și la ADfel idei neconvenționale deja create. Vedeți cele mai bune idei de până acum de la ADfel pe site-ul evenimentului și în selecția de mai jos.

În 10 ani, am văzut cum ADfel s-a umplut de idei neconvenționale mult peste media publicității pe care o vedem zi de zi în jurul nostru. Așa că ne păstrăm misiunea de a schimba felul în care este văzută publicitatea – atât de către cei care generează și aprobă ideile, cât și de ce cei care le văd, silit sau cu plăcere, declară Marin Preda, coordonatorul ADfel și Events Manager IQads.

În primele 3 zile ADfel, publicul se va întâlni cu ONG-urile care salvează lumea prin metode de promovare alternative. La Zilele Culturale ADfel, organizațiile non-guvernamentale, asociațiile și instituțiile din zona culturală, educaționala, ecologică și socială ne vor arăta cele mai năstrușnice idei pentru cele mai nobile cauze.

Pe întreaga durată ADfel, cele mai neconvenționale campanii din toată lumea vor fi afișate la ADfel Galleries. Cele mai bune case-uri de activări de la agențiile locale și de la festivalurile internaționale sunt așteptate pe adresa lui Andrei Buhlea (Project Manager ADfel Galleries) la andrei.buhlea@IQads.ro. Vedeți cum a fost ediția 2014 și ediția 2013.