O noua competitie de la Nescafe si IQads

NESCAFÉ 3in1 și IQads au lansat o noua competiție video pe platforma The Creator: NESCAFÉ 3in1 Experiences. Concursul se desfășoară între 24 august și 30 octombrie și îi încurajează pe creativi să participe cu idei la crearea celei mai mari colecții de experiențe cu gașca.

NESCAFÉ 3in1 îi invită pe cei mai creativi oameni din România la o sesiune intensă de idei pentru următoarea aventură în gașcă. Pentru cei care au deja o gașcă pusă pe distracție, dar și pentru cei care își imaginează cum ar fi să aibă una, înscrierile în competiția de creație video NESCAFÉ 3in1 Experiences sunt deschise până pe 8 octombrie.

Vizual NESCAFE 3in1 Experiences

Clipurile înscrise trebuie să stârnească pofta de experiențe noi, trăite împreună cu prietenii. Clipul nu trebuie să aibă mai mult de 90 de secunde și trebuie să dea tinerilor idei de experiențe demne de împărtășit cu gașca lor. Un clip care să aducă respectul și invidia creativă a tinerilor, în care ei să se regăsească și pe care să vrea să-l dea mai departe. Un clip care să-i stârnească și pe cei care-l văd către noi experiențe. Nu doar tinerii pot participa la competiție, dar e musai ca ideile sa fie relevante pentru ei și să fie puse în format video.

Câștigul e și el 3 în 1: premii, gloria de a fi avut ideile care stârnesc prietenii și recunoaștere din partea comunității creative. Premiile vor însuma 3.000 de euro. Mai multe informații despre această ediție a competiției sunt disponibile pe site-ul competiției.

The Creator este platforma IQads care găzduiește competiții de user-generated branded content, activând cea mai importantă comunitate creativă din România. Până acum au fost organizate peste 20 competiții de creație în design, vizualuri, reclame, clipuri și scurtmetraje, pentru branduri precum: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, NESCAFÉ, Puma și Yahoo!