Ultima sansa de a te inscrie la The Alternative School

Pentru doritorii de experiente Europene in creativitate, pentru cei interesati sa-si antreneze mintea si sa-si construiasca un portofoliu cu lucrari finisate sub feedback-ul educat al unor tutori cu rezultate confirmate la Cannes, inscrierile la semestrul Eurobest sunt deschise pana la 9 octombrie.

Incepand cu 10 octombrie cursurile au loc de doua ori pe saptamana pe parcursul intregii luni, iar finalitatea trainingurilor si competitiilor interne e prezenta la Antwerp, orasul in care se celebreaza creativitatea europeana la inceputul lunii decembrie.

ALTERNATIVEschooljpg

Adriana Stavre, Elena Greta si Alexandra Jitarel sunt castigatoarele competitiei de burse pentru accesul la The Alternative School. Ele pot participa la evenimentele industriei, dedicate seniorilor – este vorba despre The Best of Spikes si Cannes for Clients – dar si la activitatile semestrului Eurobest, aflat la a unsprezecea editie.

Costurile participarii in echipa sunt de 120E / persoana sau de 150E, daca participarea este individuala. Cei care doresc sa acceseze competitia de burse sociale (formula in care cei admisi nu platesc taxa, dar rezolva un numar suplimentar de briefuri) sunt rugati sa ceara briefurile la win@canneslions.ro.

Pentru semestrul in curs, dincolo de bursele de merit, vor fi alocate 3 burse sociale, pentru primele 3 echipe. The Alternative School este cea mai premiata instanta dedicata educatiei creative din Centrul si Sud-Estul Europei, castigand prin studentii si alumni sai, in ultimii zece ani, toate metalele relevante la Cannes. Pe filiera acestei instante peste 300 de tineri au avut sansa specializarii la Cannes sau Eurobest, in ultimii 10 ani. Multi dintre ei lucreaza acum in cele mai hip agentii la nivel mondial.

Teo Migdalovici, fondatorul MBA-ului creativ, este invitata constant la conferintele internationale de branding, strategie si comunicare, avand in palmares traininguri si conferinte sustinute pe 3 continente.In portofoliul ei s-au regasit traininguri in Serbia, Croatia, Austria, Mauritius, Singapore si Malaesia doar in ultimul an.