NBC a dat o “spaga” mica in gara la Birmingham

Hai sa intram putin in spiritul Craciunului. Adica in ceea ce inseamna el “cu adevarat”. O tona de shopping, o groaza de promotii, foarte multi brazi “cu cetina tot verde” taiati aiurea, pentru o luna de sarbatoare. Pe an ce trece, sarbatoarea asta pare din ce in ce mai fabricata, dar din ce mai multi dintre noi contribuim la perpetuarea micului dezastru pe care-l presupune toata goana asta de satisfacere artificiala a celor dragi.

Hai sa vedem ce a facut NBCUniversal prin postul sau Christmas 24 in Birmingham. A dat o mica “spaga” celor prezenti pe acolo, sub forma de cadouri. Un gest de bunatate, care trebuie sa fie vazut de multa lume online, semnat Christmas 24. Celebrul stunt cu o cutie mare intr-un spatiu aglomerat care ofera surprize va spune ceva? Da, stim s-a mai facut de sute de ori, dar oamenii reactioneaza la fel de bine tot timpul, asa ca de ce s-o schimbi.

Mica smecherie a fost aici ca unele din cadouri nu erau pentru cei care raspundeau la telefonul din gara, ci pentru oameni care asteptau in alte parti. Daca asta nu e destul, puteti avea parte de supradoza de Craciun pe Christmas 24, un post pe care se dau numai filme de sezon. As retine din toata povestea faptul ca marketingul de genul asta, pe sistem de camera ascunsa, dupa care il viralizezi, chiar functioneaza, frate, asa ca nu inteleg de ce nu vedem mai multe executii si la noi.