Romania are primul ambasador de ciocolata

articol de Marian Costache

Romania are datorita lui ROM un nou ambasador, unul pe care Trump nu va putea sa-l trimita prea repede acasa. Ii zice ROMBOT si poate fi accesat direct pe site-ul brandului, www.rombot.ro. Ca orice forma de inteligenta artificiala, ROMBOT-ul aduna informatii de la useri despre Romania, isi face o baza de date solida, dupa care ne va putea fi gazda si ambasador virtual pe bune.

Momentan lumea poate intra in vorba cu AI-ul autohton pe site, dialogul curge, iar intrebarile sunt bune: de la ce locuri preferate ai de iesit, ce iei pentru mahmureala, daca avem arhitectura interesanta, lideri buni sau daca putem face recomandari culturale etc. E un fel de omonim al lui Siri de pe iPhone, doar ca te intreaba el pe tine lucruri momentan, insa mult mai complex si mai friendly.

rombot_kv

Site-ul a fost lansat pe 1 Decembrie 2016, iar anul asta, tot de ziua Romaniei, rombotul isi activeaza toata inteligenta acumulata timp de un an, fiind gata sa-si ia rolul in primire. Intrati cu incredere pe site, ziceti-i ce va place, pentru o imagine cat mai clara a realitatii in care traim. Campania e facuta de McCann Romania, avandu-i pe Catalin Dobre / Chief Creative Officer si Ioana Filip / Executive Creative Director la butoane. Putem spune ca avem primul ambasador de ciocolata din lume?

2 răspunsuri »