No Pub

articol de Dr. Like

Imi dau seama ca m-a tentat cumva sa pun altfel titlul. Asa, ca la teveu: “Elemente inarmate cu spray cu vopsea vor sa interzica publicitatea”.

Tot timpul m-am intrebat care e treaba cu graffiti-ul asta. Acu’ e si Macanache pe felie, are un clip despre asta, cat de cat mai inteleg. Sunt deci niste oameni care n-au nicio treaba cu arta, pictura, desenul, grafica, design-ul, dar carora le place sa se semneze pe unde apuca. Macar pe ala cu Priveste Cerul l-am inteles, avea ceva romantic in mazgaleala lui, dar 90% sunt doar pierde vara, scuipa geam sau “lipitori”, cum spuneam candva, intr-un alt articol.

IMG_20180509_113428

Nu stiu pe unde se incadreaza imaginea din fata. As zice ca e ceva organizat, cu mesaj, politic, chiar anarhic. O miscare care s-a prins ca publicitatea e naspa si ca trebuie interzisa, mai bine sa-si aleaga oamenii singuri produsele de pe raft, decat sa le zica cineva intr-una ce sa cumpere. Daca in zilele urmatoare vom vedea mai multe astfel de mesaje, inseamna ca grafferii s-au pus cot la cot cu anarho – ceva – comunistii si gata, dau cu pub-ul de pamant. Sau poate se refereau la faptul ca nu mai au bani de iesit la pub?

P.S. E si o masina ANAF alaturi de panou. Nu mai bine pictau baietii astia direct masina?! Mesajul era simplu: no tax for this government! Si poate deveneau eroi. Macar pe Facebook.