Alin Marghidanu este noul Creative Director al Kubis

comunicat

De la 1 iulie, Alin Marghidanu s-a alaturat echipei Kubis din functia de Creative Director si va coordona activitatea echipelor de creatie pe toate conturile agentiei.

Cu peste 17 ani in publicitate acumulati in agentii importante precum D’Arcy, TBWA\Merlin, Mullen Lowe Profero Bucharest si Leo Burnett, Alin si-a propus in primul rand sa continue sa faca publicitate cu pasiune si zambetul pe buze.

Alin Marghidanu

Alin Marghidanu

#zambind

„Imi propun sa crestem impreuna, sa iesim zambind din toate prezentarile si sa facem proiecte frumoase, atat pentru noi, cat si pentru clientii clientilor nostri. Toata viata mea am facut alegeri cu inima. Asa ca si de data asta am ales agentia de care stiu ca o sa ma indragostesc. Am venit in Kubis pentru oameni, spirit si drive. In ordinea asta. Stiu ca aici sunt niste oameni foarte misto, un spirit foarte sanatos si o dorinta molipsitoare de a face lucrurile altfel,” a declarat Alin Marghidanu.

Alin vine din Leo Burnett unde a lucrat din 2016 ca Group Creative Director pe contul Telekom, pozitie din care a ajutat agentia sa ajunga in doi ani la rand agentia anului la Effie, a luat un trofeu de bronz la Cannes cu proiectul Vloggers Swap si multe alte premii cu proiecte si campanii ca Hai #Netliberare, No Romanian Left Behind, Hotelekom etc.

#calatoriaconsumatorului

„Alin e genul de om care se potriveste cu locul nostru: dornic sa faca produs bun si valoros care ajuta business-ul clientului, dar in egala masura aduce si entertainmentul pe care consumatorul modern il cauta din ce in ce mai des. Suntem o agentie de comunicare integrata care crede insa ca drumul consumatorului spre brand pleaca din digital. Alin a venit sa ne ajute sa facem aceasta calatorie a consumatorului mai relevanta, mai placuta si mai frumoasa, caci acesta e rolul comunicarii: sa te seduca, dar sa fie si credibila,” a spus Vlad Popovici, Managing Director Kubis.

Kubis, una dintre cele mai relevante agentii de pe piata locala, ofera solutii integrate de comunicare cu ADN de tehnologie (strategie, creatie, dezvoltare web & mobile, social media, content production, email marketing automation, studio A/V in-house, performance media), atat pe zona de B2C cat si pentru B2B.

Printre clientii Kubis se numara Ursus Breweries, UniCredit Bank, Vodafone, Unilever, PepsiCo, Philip Morris, Mega Image, Philips, Sodexo, Generali, Janssen Romania, Avira, Cris-Tim, Lidl Digital, Salvati Copiii si altii.