Compania de training EXEC-EDU sprijină comunitatea de business, prin workshop-uri virtuale gratuite, adaptate perioadei de criză

comunicat – București, 2 aprilie 2020

Compania de training EXEC-EDU a demarat o serie de workshop-uri virtuale gratuite pentru absolvenții și partenerii săi, care trec prin momente dificile generate de criza sanitară și intrarea în recesiune.

Screenshot 2020-04-01 at 16.46.40

#vucaworld

Această acțiune începuta la 1 aprilie, cu prima întâlnire adresată partenerilor EXEC-EDU, care a avut ca temă Design Thinking in a VUCA World – un workshop interactiv, bazat pe interacțiune și generare de idei utile legate de cele mai importante provocări ale momentului. Participanții, manageri de resurse umane din industrii precum FMCG, beauty, automotive, farma, HORECA, IT, servicii de consultanță, au parcurs, în echipe, pașii unui proces de Design Thinking.

Următoarea întâlnire va fi adresată absolvenților EXEC-EDU și va aborda o temă de well-being – Obiceiuri sănătoase – temă la fel de utilă în contextul în care petrecem timpul în izolare, acasă.

Screenshot 2020-04-01 at 17.19.15

#criza

Criza prin care trecem ne impactează și ne afectează grav, pe noi toți. Înțelegem perfect acest lucru, de aceea întreaga echipă EXEC-EDU se implică activ, punând expertiza și talentul lor la dispoziția comunității de business. Solidaritatea chiar poate face diferența în aceste zile și este mai necesară ca oricând, a declarat Lavinia Rașcă, director general EXEC-EDU.

EXEC-EDU se implică constant în acțiuni de responsabilitate socială. În ultimii ani, a acordat peste 25 de burse de studiu antreprenorilor și ONG-urilor din România. A organizat și a participat la conferințe și evenimente gratuite, sesiuni pro-bono de training în licee și facultăți. S-a implicat în proiecte de voluntariat pentru diverse organizații și fundații.

Screenshot 2020-04-01 at 16.49.58

#comunitatea

Comunitatea EXEC-EDU reunește peste 20,000 de cursanți, iar povestea de succes a companiei de training înregistrează acum 20 de ani de existență. Unul din factorii importanți de diferențiere este experiența bogată de business a echipei de 40 de traineri și experți. Aceștia s-au adaptat rapid la provocările perioadei pe care o traversăm prin training în mediul virtual, susținut online, cu ajutorul unei platforme specializate. Metodele de livrare își păstrează caracterul experiențial și interactiv și în mediul online, conform filozofiei EXEC-EDU.

Informații suplimentare despre proiectele Exec-Edu: 0722617208, Oana Scarlat.