RetailZoom a semnat contractul de colaborare cu Kaufland România

comunicat

RetailZoom, companie dedicată raportării datelor de vânzări din comerțul modern prin tehnologie avansată business intelligence, își mărește pachetul de servicii prin semnarea contractului de colaborare cu Kaufland România.

Noul serviciu de raportare de piață va oferi clienților producători și retaileri o monitorizare extinsă asupra comerțului modern, incluzând evoluția vânzărilor din majoritatea lanțurilor de retail din România.

Pentru România, noul serviciu Total Modern Trade va fi dezvoltat pentru raportarea comerțului modern la nivel național și va include monitorizări ale lanțurilor de retail aflate sub brand internațional, dar și ale lanțurilor locale ce sunt aflate sub antreprenoriat autohoton. Metodologia de raportare dezvoltată și utilizată de RetailZoom atât în România, cât și în alte peste 20 de țări din grup se supune rigorilor statistice dedicate serviciilor de măsurare a vânzărilor din retail. Dezvoltarea noului serviciu se bazează pe analiză statistică de vârf și tehnici de interpretare big data avansate, vizualizate sub umbrela platformelor de business inteligence dedicate.

Modalitatea de lucru agreată de RetailZoom cu toți retailerii parteneri este aceea de a primi datele de vânzări 100% scanning din magazinele lanțului incluse în contract și de a oferi la schimb rapoarte de piață ce includ și contribuția fiecăruia dintre partenerii retaileri, în mod cumulat, neidentificabil, pentru a proteja datele confidențiale ale fiecăruia dintre parteneri.

Suplimentar serviciilor de raportare de piață, RetailZoom oferă clienților retaileri tipuri de analiză dedicate exclusiv prelucrării, interpretării și predicției vânzărilor interne din magazinele proprii, dar și optimizării sortimentației din rafturile proprii. Aceste analize se construiesc pe date la nivel de bon de casă (tranzacții), iar RetailZoom are activ acest serviciu și în România cu trei dintre retailerii de top.

”Mixul de soluții de business intelligence, vizualizarea ușoară și online de big data, precum și interpretarea profund locală a rapoartelor de retail audit sunt principalele beneficii și elemente de diferențiere pe care le oferim clientilor noștri, retaileri și producători.” declară Bogdana Gheorghe, Director General al RetailZoom România.

RetailZoom

Este o companie de cercetare de piata ce are ca obiectiv sa-si ajute clientii, atat furnizori, cat si comercianti, sa descopere informatii valoroase si oportunitati de business cu ajutorul datelor de vanzari big data provenite din comertul modern. RetailZoom este prezentă în România din 2012 și oferă o gama larga se solutii si servicii, de la analize de vanzari, distributie si cote de piata, pana la evaluarea promotiilor si a strategiilor de preturi. Aceste analize pot fi completate cu solutii pentru intelegerea comportamentelor de cumparare si a experientelor de consum.

RetailZoom dispune de o echipă de statisticieni și programatori dedicată dezvoltarii serviciilor din România și oferă clienților săi o expertiză de peste 20 de ani în acest domeniu.

RetailZoom își desfășoară activitatea in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, fiind activă in piete cu mare potential, unde dispune de echipe ce detin o intelegere profunda a mediilor locale de retail si a culturii si obiceiurilor de consum.