Vodafone e frate cu codru’

articol de Marian Costache

Stiti cum se cheama o padure fara semnal GSM? Exact, o padure proasta. Si acum, copii, cum se numeste o padure in care poti sa pui pe TikTok cum mergi tu pe acolo? Padure smart.

Vodafone vrea sa ne vanda castraveti gradinarilor si desteptaciune inteligentilor. Dar hei, ne-am prins de schema. Au intrebat si ei pe cineva daca au voie sa-si planteze antenele in copaci? A facut cineva un studiu serios in care sa arate impactul tehnologiilor actuale si viitoare ale retelelor Vodafone asupra florei si faunei virgine sau nu si sa prezinte rezultatele public? Mi-e teama ca nu.

Imagini frumoase si propagandistice cu paduri taiate si folclor pe fundal sa ia fata belitorilor de ochi la TV, de acord, sunt frumoase, dar si mai frumos ar fi sa ne spuna toata povestea. L-a intrebat cineva pe ursul Arthur daca noile antene ii fac bine la hibernare sau se merge pe burta, de dragul unui selfie din padure…?

Cam astea ar fi cateva intrebari de bun simt, cu rugamintea catre acest fost Connex sa mai lase padurile si asa cum sunt, iar salvarea padurilor pe mana celor cu mai putini giga in kitul de salvare. Care o sa fie urmatorul pas, sa ne spuna cat e de frumos zgomotul ciocanitoarei dand cu ciocul in tabla de antena?

Categorii:Campanii, News, Opinii