Premii pentru iluminare

In intunecimea crizei financiare uite ca se mai gaseste un grup de tineri romani cu idei luminoase care nu se tem sa scoata la lumina produse atat de revolutionare incat sa primeasca premiul cel mare acordat de Societatea Inventatorilor din Romania.

Grupul “iluminatilor” apartine echipei de creatie Startonight, care a reusit sa straluceasca prezentand in cadrul evenimentului expozitional Expotehnica 2008 ultima generatie de produse cu proprietati luminoase Startonight Lumin-X. Produsele lumineaza la propriu in intuneric pana la 12 ore fara consum de energie electrica. Acestea au capacitatea de a absorbi si inmagazina energia luminoasa primita de la orice sursa de lumina pentru a o elibera apoi mai multe ore in intuneric.

Produsele sunt fabricate in Romania, dupa metode environmental si au o larga aplicabilitate: de la materiale pentru semnalistica, materiale pentru reclame luminoase, amenajari si decoratiuni interioare, obiecte decorative sau de arta, podoabe ca lantisoare si cercei si pana la articole de vestimentatie cu imagini luminoase in intuneric. In plus, produsele Lumin – X sunt cadoul ideal pentru perioada sarbatorilor.

1 răspuns »

  1. Minunat! Ma bucur ca adevarata valoare a inventatorilor romani este apreciata de guvern. Sa faca si ei ceva pentru tineretul asta intelectual ca altfel emigreaza toti si raman numai manelistii si cocalarii!