Reclamele opresc uneori in statie

Audienta captiva stiti si voi ce e. E aia pe care o prinzi ca la Posada, la inghesuiala, fara sansa de scapare. Dupa care ii arunci bolovanul publicitar. De data asta, capcana consumatorilor este statia de autobuz.

Cand lumea trebuie sa piarda vremea asteptand, ar da orice pentru o clipa de amuzament. Aici intervin reclamele. Astazi vom vorbi doar despre alea care s-au raspandit prin lumea intreaga datorita frumusetii lor dar si site-urilor de specialitate, cum e si IQads, unde am gasit acest articol.

De la Coca-Cola care a instalat frigidere pline de sticle de Cola in statii pana la Norwegian Air Shuttle care a pus termometre in statiile de autobuz, pentru a le aduce aminte scandinavilor de tarile calde, lumea e plina de statii, iar statiile de idei care de care mai premiate.

De exemplu, cei de la DDB Italia au instalat o perdea de dus pe panourile din statii, incitand userul sa descopere ce se afla dincolo de ea. Totul pentru a promova un murder game, in care criminalul puteai fi chiar tu.

Olandezii nu sunt cel mai gras popor din lume, cu toate astea o sala de fitness a instalat cantare in statiile de autobuz, ca lumea sa-si poata verifica constant greutatea.

In Israel au fost construite statii de autobuz in miniatura pentru a promova produsul Pireus Mini Bulgarian Cheese, in timp ce canadienii si-au pictat statiile de autobuz pentru a promova un magazin de ustensile pentru desen.

La noi, statiile de autobuz au fost transformate anul trecut in discoteca intr-o campanie pentru Orange. Dar probabil, cel mai original branding raman tot gurile de canal, transformate de aurolaci in locuinte permanente.