Like-ul de pe Facebook dezbatut la ADfel – BEFORE

Dr. Like, shop-ul de creatie online alaturat recent grupului de firme MVcom, va invita Marti 14.08.12 la ora 20:00 la o discutie curajoasa despre optiunea Like.

Sigur, v-ati putea intreba “de ce e-atat de curajoasa discutia asta?”

Pai sa zicem ca din cauza ca perspectiva e NECONVENTIONALA, la fel ca si festivalul ADfel, pe parcursul si in locatia caruia va avea loc?! Asta ar fi doar niste argumente partiale. Sa mai zicem ca MVcom opereaza cu precadere in zona de NECONVENTIONAL si ca implicit nici Dr. Like n-ar putea face altfel, cred ca si asta ar putea insemna ceva relevant dar nu ar fi cu siguranta tot…

Ceea ce insa face atat de speciala si, dupa cum spuneam, curajoasa dezbaterea Dr. Like de la ADfel este abordarea cu totul diferita. Prezenta la discutii a doi psihologi cu vasta experienta in privinta comportamentului uman, va pune fenomenul “Like” intr-o lumina cu totul noua. Cei doi sunt Ion Bucur si Silviu Vladislav.

Ion Bucur este consultant organizational si psihoterapeut cu practica privata, specializat in schimbare si dezvoltare umana pe diverse niveluri, de la individual, la echipa-grup. Experienta lui tine de zona de organizational, social dar si de coerenta strategica si sistemica, crearea de concepte si metodologii in domeniul organizational, interventie sistemica, etc.. A contribuit la dezvoltarea domeniului constelatiilor sistemice in Romania. Lucreaza in consultanta si training organizational din 2003 sub sigla Signum Artis, sau cu propria companie Human Potential Development. A contribuit la crearea ARTeS, Asociatia Romana de Terapie Sistemica. Ion Bucur are de altfel multiple si diverse experiente si specializari in psihoterapie si psihodiagnostic.

Silviu Vladislav este de asemenea consultant organizational si psiholog, specialist in analiza si simulare de procese, analiza si constructie a coerentei strategice si sistemice, precum si in crearea de concepte noi si metodologii de interventie organizationala, ca de altfel si in analiza si schimbarea dinamicii de grup si de echipa. Acestia reprezinta determinanti profunzi ai comportamentului uman. Silviu Vladislav a activat ca psihoterapeut timp de patru ani. Din 1998 desfasoara proiecte de consultanta si training in organizatii cu compania Signum Artis.

Deocamdata nu va dezvalui mai mult, problematica fiind diversa si abordarea fara precedent, cel putin in Romania, estimez ca discutiile vor fi “suculente” si vor puncta memorabil intrarea pe piata a Dr. Like in noua formula. Va asteptam, deci, azi la ora 20:00 in Club Fabrica, acolo unde se desfasoara pe parcursul acestei saptamani festivalul de Publicitate Neconventionala ADfel 2012.

Categorii:Neconventional, Online