Biblioteca cu peronul pe stanga

Va zic din start, nu am vrut sa scriu despre acest proiect pana nu l-am vazut cu ochii mei. Nu voiam sa ma entuziasmez prin alianta, ci direct la fata locului, cu telefonul in mana si cu ochiul analitic bine deschis.

Mergand spre destinatie, m-am gandit ca o statie de metrou nu e cel mai bun loc unde sa amplasezi o biblioteca, dar ajungand acolo am realizat ingeniozitatea proiectului, care mi-a rasturnat orice asteptari.

Asadar, Vodafone Romania, a lansat recent in colaborare cu Editura Humanitas, un brand care se arata din ce in ce mai deschis la minte, o biblioteca digitala la statia de metrou Piata Victoriei (M2). Creatia a fost asigurata de McCann Erickson, agentie care a mai folosit acelasi spatiu si pentru un proiect Silva la fel de inovator, cu ceva timp in urma.

Proiectul va fi valabil pana la 31 octombrie 2012.

Cum functioneaza, de fapt?

Pasionatii de lectura isi pot descarca gratuit fascicule din carti direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o folosesc. Ceea ce am si facut. Nu am stat acolo sa citesc, dar cu siguranta, mi-a redat cheful de lectura, pe care il mai pierd uneori, in fuga dupa imediat.

Va recomand sa mergeti, din curiozitate. Veti realiza ca lucrurile se misca in directia potrivita si in publicitatea din Romania.