Camionul-Scena MVcom, vedeta campaniei BONUX

articol de Marian Costache

De la final de august si pana acum vreo cateva zile am fost implicat alaturi de companie intr-un proiect complex. MVcom a derulat, impreuna cu alte doua agentii, un eveniment itinerant pentru Bonux, numit Serbarile Parfumate. Hmm, ati putea spune desigur ca pana aici nu-i nimic special, ca doar spectacole de strada, caravane si roadshow-uri se fac de nu-stiu-cand. Asa e!

 

Ce-aduce insa special pentru MVcom acest eveniment consta, pe langa amploare, in felul in care s-a conturat mix-ul de suporturi, adjudecandu-ne postura de integrator de mesaj pe suport NECONVENTIONAL.

#neconventional

E foarte greu de obtinut din piata genul acesta de recunoastere, dar iata ca din cand in cand se mai intampla. Se-ntampla sa fim perceputi intr-o postura ceva mai speciala decat aceea de furnizori de chestii “inguste” sau punctuale, precum panouri mobile, camioane scena sau dispozitive olfactive. Know-how-ul conteaza fantastic de mult!

#mvcomshow

Promovarea pre-eveniment s-a facut in fiecare oras cu outdoor-mobil si promoteri. Spectacolele au fost in parcarile mai multor hypermarketuri din tara, parcari in care a fost instalat un kit MVcom-SHOW, un camion scena complet accesorizat (sunet/lumini/elemente de scenografie). In premiera, pentru acest tip de proiecte, au fost instalate dispozitive vizual-olfactive de tip MVcom-turboSCENT care comunicau publicului parfumul de Liliac, caracteristic noii retete Bonux.

#mvcom360

Ma gandeam impreuna cu colegii mei, ca pe acelasi tip de scenariu am fi putut integra, ca sa fim pe maxim, alte doua categorii de suporturi MVcom, anume VELO si BLUEpush. MVcom-VELO ar fi fost ideal pentru distributia de flyer-e iar BLUEpush pentru transmiterea in timpul spectacolelor de rigtonuri cu ANDRA, de exemplu. Da, da cu ANDRA, am uitat sa va spun, ea a cantat la fiecare din spectacole.

 

Daca ar mai fi intrat si VELO si BLUEpush am fi avut un pachet complet de 5 suporturi MVcom, din 5 posibile. Pentru moment suntem fericiti si cu 3 din 5, ca viata e lunga.

Multumim Bonux pentru oportunitatea de-a iesi pe SCENA!