Moda impotriva Racelii si Gripei

Ati vazut in ultima vreme setup-urile haioase, cu diverse accesorii colorate, de fashion, plasate prin farmacii? Daca le-ati observat probabil ca ati vazut ca-s brandate cu Modafen. De vreo cateva saptamani s-a intamplat sa le observ si-am vazut ca-n weekend sunt mai animate. Prin urmare, sambata seara in Feeria/Baneasa, cand am vazut “actiune-motor” cu Modafen, m-am repezit sa vad de-aproape care-i treaba.

IMG_1544

Intre noi fie vorba, n-o prea ard prin farmacii, viziunea mea despre viata fiind ceva mai… “verde”. Asa ca n-am stiut cat de periculosi pot fi bodyguarzii din categorie dar stati sa vedeti.

Am intrat in Sensiblu, am scos patefonu’ din buzunar si m-am apropiat de cele 3 fete decorate pitoresc, de langa setup-ul Modafen. Am intrat in vorba c-o domnisoara, despre care am aflat mai tarziu ca este hairstylist si ca se numeste Michelle. Vazusem ca Modafen se-adreseaza doamnelor cu mesajul “Niciodata prea racita ca sa fii frumoasa”. De la Michelle am aflat ca in campanie sunt prezenti mereu hairstylisti si make-up artisti, de la salonul Fason, care contribuie, la cerere, la starea de bine a doamnelor. De altfel Michelle crede sincer ca un ruj rosu’ este absolut perfect pentru zile negre. Tot ea, mi-a zis zambind ca are oricand la-ndemana sfaturi pentru ingrijirea parului si a tenului in sezonul rece.

Nu m-am gandit pana acum ca pentru doamne un pic de blush, asa cum spuneau fetele, poate reinstaura in parte o stare de bine, indiferent cat ar fi raceala de puternica. Bine, asta spune despre mine cat sunt de “p-afarist” cand e vorba despre mintea doamnelor dar … ramane intre noi!

Mi s-a parut tare ideea, atat de tare incat am vrut sa-mi dau si eu cu blush, insa era lume multa in Sensiblu, la ora aia. In plus, in spate, putin retras era un bodyguard dur care atunci cand am scos aparatu’ sa le prind pe fete la rezolutie mare, a sarit si m-a troznit fix peste obiectiv. N-am scapat aparatu’ da’ am ramas masca, deoarece n-am apucat sa fiu pocnit pana acum, in niciuna din iscodirile mele, legate de publicitate. Am mormait ceva in barba si-am adunat aparatu’ cu teama, sa nu ma puna Chuck Norris sa sterg pozele pe care deja le facusem.

IMG_6374

De la fete am mai aflat ca aceasta campanie e in derulare deja de vreo luna si ca au trecut in weekend-uri prin toate mall-urile importante. In cadrul unor scurte sesiuni de make-up si hairstyling doamnele sunt un pic aranjate, la invitatia Modafen. Bine, mi-au mai spus si ca n-au voie sa vorbeasca cu mine da’ deh…

Tot ele ziceau ca este un concept unic de campanie in farmaceutice, sub sloganul: “Niciodata prea racita ca sa fi frumoasa”. Este adresata femeilor, cu scopul este de-a le impulsiona sa fie la moda si sa se simta frumoase, ingrijite, chiar si atunci cand sunt racite.

IMG_1546

Am mai sapat si am regasit campania si in Centrofarm unde vitrina farmaciei era partial reamenajata in conceptul “Moda impotriva racelii”, cu haine de designeri autohtoni, chic si calduroase. Mesajul campaniei din Centrofarm este “Niciodata prea racita ca sa fii la moda” si m-am prins ca pleaca de la ideea ca atunci cand sunt racite femeile sacrifica look-ul pentru confort.

Modafen este Sanofi si-as fi interesat sa aflu care-i agentia, da’ mai sap…