Buna seara, iubiti publicitari!

Sambata seara am asistat la o premiera in ce ma priveste, dar mai ales in ce priveste MVcom. Pot spune ca am fost parte, la Sala Palatului din Bucuresti, din show-ul “MAGIC” al Loredanei.

In explozia de sunete si culoari pe care Lori le-a adus pe scena, MVcom a venit cu partea parfumata a lucrurilor. Astfel, la ultima piesa, “Buna seara, iubito”, in care artista iesea pe scena direct dintr-o scticla de parfum Avon, noi am transmis in sala exact parfumul, cu ajutorul dispozitivelor MVcom-turboSCENT. Astfel, experienta MULTIsenzoriala a fost totala. Aproximativ 4000 de oameni, cati erau la concert, au putut lua parte la o interactiune unica, in care simturile erau luate prin surprindere, datorita abordarii neasteptate.

A fost pentru prima oara cand MVcom a asigurat partea de branding olfactiv la un show de asemenea amploare, dar ceva imi spune ca lucrurile se vor repeta. Mai jos, am pozat  si filmat pentru voi momentul Magic de sambata. Notele parfumate… Ei bine, aici va trebui sa dati frau liber imaginatiei, „mai presus de mariri, de caderi, de cuvant…”