We-Invent. Primii 6 ani, in cateva randuri

Sa vinzi Neconventional este pe cat de interesant, pe-atat de greu. Dar si sa scrii despre asta nu e chiar la-ndemana. Poti sa scapi oricand in derizoriu, cu toate ca rolul unui articol, despre „altfel” de Comunicare, este in parte sa informeze dar pe de alta parte si sa incite.

Timpul zboara si-uite-asa, dintr-o saptamana in alta am ajuns astazi sa aniversam 6 ani, in care sper ca am evoluat ca scriitura, pentru ca din punct de vedere al audientei, clar am evoluat.

Ne-ar placea sa credem ca in urma demersului nostru din acesti cativa ani, Blogul se situeaza elegant si util pe lista surselor voastre alternative de informare, cand vine vorba despre Neconventional, Proiecte Speciale, Gherila, MULTIsenzorial, Experiential samd.. Dar asta numai voi, cititorii nostri, stiti cu-adevarat.

Ca o parere personala, tin sa mentionez ca dintre articolele postate in ultima vreme, cele mai interesante au fost interviurile si dezbaterile. Acolo am reusit sa aducem informatii si opinii in exclusivitate, din partea unor oameni de succes din Marcomm-ul romanesc. Acestor profesionisti care nu s-au dat inapoi nici sa munceasca si nici sa vorbeasca despre munca lor in interviurile We-Invent, intr-o perioada in care mai toata lumea se vaita, tin sa le multumesc in mod special.

6 aniok

Fara ei Blogul nostru ar fi-nsemnat mai putin. Ii mentionez aici in ordine aleatorie: Bogdan Naumovici, Albert Davidoglu, Razvan Matasel, Calin Clej, Victor Dobre, Bogdan Savonea, Bogdan Vasile, Dio Boaca, Marin Preda, Cristian Avram, Andrei Bucur, Ana Maria Patrut, Monica Dudau.

Ce ne dorim pentru perioada urmatoare? Nimic altceva decat sa ne cititi in continuare. Dar pentru asta stim ca trebuie sa venim mereu, constant, cu informatie relevanta, eventual chiar in exclusivitate. Anii ce vor veni vor insemna pe de-o parte relansare economica, iar pe de alta parte apropiere de brandingul holist.

Stim sigur ca ambele directii ne vor stimula sa dezbatem si sa scriem si mai mult!