Panoul cu coarne

Duminica am alergat Semimaratonul de la Bucuresti. Evenimentul, asa cum au scris si colegii mei de club Serban Damian si Gabriel Solomon, a suscitat ceva dispute pe marginea blocarii centrului orasului, timp de cateva ore. Nu despre asta vreau sa va vorbesc, chiar daca eu sunt foarte convins ca alergarea va prinde tot mai mult si-n Romania. Exista beneficii majore si nu are cum sa fie altfel!

IMG_2113

Cum spuneam, centrul a fost blocat. Traseul cursei includea o intoarcere la Piata Unirii si-apoi urma Cheiul Dambovitei, trecand pe langa Hanul lui Manuc. N-alerg atat de tare incat sa mi se-ngusteze excesiv campul vizual asa ca am apucat sa zaresc un panou cu coarne – la propriu – pe-acelasi colt pe care era in continuare plasat panoul Cappy Pulpy cu fructe 3D. Despre acesta din urma am postat recent pe Facebook.

IMG_2104

M-am intors deci dupa cursa pentru fotografii si m-am prins ca productia speciala cu coarne anunta lansarea in cinematografe a filmului „Maleficient” de la Disney. Mi-am zis imediat ca locul acela de langa Hanul lui Manuc tre’ sa aiba ceva aparte, daca toate productiile speciale se-aduna acolo. Am vazut chiar ca ar mai fi si-un al treilea panou pe coltul ala si m-am gandit c-o s-apara ceva tare si-acolo.

IMG_2112

IMG_2116

Intre timp m-am lamurit ca panourile cu coarne-s mai multe, deci locul ala de pe Chei n-are chiar atat de mult magnetism pe cat credeam. Oricum e bine ca productiile speciale au tot mai multa priza si apar mult mai des ca-n alti ani, pentru ca ofera vizibilitate intr-un mod accesibil si simplu, fara sa arunce bugetele in aer.