Vopsea cu viata de la VOLVO

VOLVO a identificat recent o categorie careia ii place sa traiasca periculos, respectiv biciclistii de noapte din UK. Statisticile spun ca peste 19.000 sunt implicati in accidente rutiere pe parcursul unui an. M-am gandit imediat ca astia n-au trecut prin Romania, unde e foarte periculos sa mergi pe bicla si ziua, d-apoi in creierii noptii. In Bucuresti ce sa mai zic…

In afara de mult barfitul traseu de pe Calea Victoriei n-am mai vazut recent nimic care s-arate cat de cat un pic de grija pentru biciclisti. Ma rog, nici nu ma mira ca in tara cefei de porc deplasarea pe bicicleta e trecuta din oficiu la categoria de extravagante hipsteresti, dar uite ca-n Londra accesoriile astea de safety pare ca nu le mai ajung biciclistilor.

Uite-asa ca un insider din grupul tinta, respectiv un biciclist de la VOLVO (ma gandesc ca altfel nu se putea) a venit cu o idee misto – un spray cu particule reflectorizante pe timp de noapte si invizibile pe timp de zi. Te dai cu el pe haine, pe casca, pe cadrul bicicletei sau chiar pe roti si-n lumina farurilor vei arata fix ca un alien desi la lumina zilei nu se va vedea nimic.

VOLVO a fost mereu pe safety, asta e o chestie pe care o stim. Ma rog, insa pana acum asta viza oamenii din habitaclu, acum pare ca tinta sigurantei se extinde si-n afara caroseriei desi ei spun ca tot pentru soferi o fac…

Oricum sunt de admirat ca s-au gandit si-au pus-o moca in practica pentru useri, dand astfel prilej amplu de buzz si publicity. O idee isteata care probabil ca va fi atat preluata cat si premiata.

Cat priveste Romanika, daca va intereseaza sa testati efectul vopsirii in alb reflectorizant, ma gandesc c-ati putea incerca vopseaua de marcat soseaua. Efectul in lumina farurilor ar putea fi oarecum acelasi, mai greu va fi acasa, cu spalatul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s