Greseli urbane cu Snickers

Creativii de la BBDO New York s-au distrat mult atunci cand au lucrat la campania “You make mistakes when you’re hungry”. Ei au iesit la o cercetare prin oras pentru a gasi greseli facute de oameni sau de autoritati in infrastructura, dupa care au lipit stickere langa acele elemente prost integrate in fluiditatea orasului.

Un semn pe usa pe care scrie “Intra” sau mai sus “Nu intra” va suna sigur familiar, pentru ca semne de genul asta am gasi la greu si in Romania, nu numai la usi, dar si pe strazi.

snickers-stickers-ooh-5

Pasarele sau borduri inutile, avem si de astea, tot ce le mai trebuia era un sticker langa si un brand care sa dea banii pentru inititativa.

snickers-ooh-hed-2015

snickers-stickers-ooh-4

Campania s-a dus si in social, fanii au fost rugati sa se hashtaguiasca cu #hungrymistakes atunci cand dadeau peste greseli urbane sau personale. De mentionat ca orasul nu a fost vandalizat cu aceasta campanie, stickerele fiind de fapt usor de dat jos din locurile cu pricina. Uneori publicitatea e deja acolo, noi trebuie doar sa o culegem si sa-i dam un nume.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s