Leroy Merlin si-a-mprastiat jucariile prin oras

Am vazut in ultimele zile prin Bucuresti niste chestii plasate prin intersectiile cu trafic, asa ca ieri mi-am luat bicicleta pentru o tura de poze.

IMAG0461

IMAG0459

Dupa cum se vede, in Unirii troneaza o macheta despre care va spun eu ca-i hidrofor, ca m-am lovit de asta, desi pentru cei nascuti si crescuti la asfalt s-ar putea sa para un soi de ghicitoare. In Alba Iulia e-o roaba, la Opera am gasit o stropitoare pentru Gulliver iar tot in Unirii dar mai hacana catre Dealul Mitropoliei am gasit o floare mare de plastic.

IMAG0452

IMAG0477

IMAG0466

Trecand peste absurdul situatiei, pentru ca genul asta de produse (nu ma refer la machete) le gasesti in orice magazin de bricolaj, ma-ntreb daca mintea luminata care si-a dorit sa-l scoata pe Merlin, Leroy Merlin, din umbra nu cumva s-a gandit sa compuna fistichiu o fraza cu simbolurile cu pricina.

Oare ce-ar trebui sa intelegem?

Ca avem o capitala in care nu avem apa curenta peste tot?! Ca-n Bucuresti e atat de mult praf incat o roaba e indispensabila sau si mai rau, ca noi suntem atat de praf incat e nevoie de-o roaba ca sa ne continem?! Ca stropitorile lui Merlin sunt atat de mari incat ne pot uda de sus, eventual cu jet?! Ca apreciem cu totii inca prea mult florile de plastic?!

Nu stiu, de aceea intrebarile raman deschise si poate ma lamuriti voi…