Platforma de car sharing 4inmasina s-a relansat

Serviciul de partajare a masinii, 4inmasina, lansat in 2013, are acum o noua interfata pentru comunitatea sa online. Aceasta este optimizata pentru 3 tipuri de ecrane: laptop, tableta si telefon mobil, se arata intr-un comunicat de presa.

Platforma a fost complet refacuta, prin implementarea unei interfete prietenoase si intuitive, pentru a ajuta orice membru al comunitatii sa isi organizeze mai bine cursele, sa poata controla mai bine relatia cu prietenii cu care imparte cursa. in plus, standardele de securitate au fost ridicate pentru a asigura o transparenta mai buna si a creste increderea in serviciile 4inmasina.

Odata cu lansarea noii versiuni a site-ului, 4inmasina isi reafirma pozitionarea de cea mai isteata platforma de ride-sharing, cu cei mai isteti utilizatori, se mai arata in acelasi comunicat.

Am invatat multe de la utilizatorii nostri in ultimii 2 ani. Pentru ei am lansat acest proiect si tot pentru ei il prezentam astazi intr-o varianta optimizata. Niciodata nu am avut in minte ca putem crea din prima un serviciu la fel de relevant pentru toata lumea, motiv pentru care ne-am adresat si ne vom adresa prioritar celor pe care noi ii numim utilizatori isteti. Cei care au inteles din prima care sunt beneficiile acestui nou mod de transport, oameni carora le pasa de ceilalti, de natura si de oras, oameni activi care participa la viata comunitatii din care fac parte, la evenimente culturale, sportive etc.

4 inmasina

Utilizatori care stiu ca masinile au fost construite cu 4 sau 5 locuri tocmai pentru a putea transporta 4 sau 5 pasageri. Deodata.

Cu gândul la ei am lansat prima platforma din România cu un inventar online complet (site, aplicatie de Facebook, aplicatie mobile) când ni se spunea ca la noi nu exista destui oameni cu mentalitatea de a imparti masina. Am fost aproape de ei, cu servicii de calitate si cu o comunicare targetata si iata ca, doi ani mai târziu, sute de curse se planifica online in fiecare saptamâna. Am folosit toate cunostintele adunate de la acesti utilizatori pentru a le oferi o interfata mai buna, actuala si mai sigura, potrivita comunitatii pe care au format-o. Iar eforturile noastre nu se vor opri aici”, a declarat Ioana Proca, Project Manager.

Pentru a sarbatori relansarea, 4inmasina ofera plinuri de combustibil soferilor care isi impart masina cu alti utilizatori, in drum spre mare. Mai multe detalii depre promotie se gasesc aici: www.4inmasina.ro/9-promotia-verii/ .