IQads organizeaza meciul intre David Droga si Alex Bogusky pentru FIBRA Awards

Intre 3 si 6 mai are loc FIBRA Awards, festivalul de creativitate organizat de IQads si sustinut de IAA si UAPR. Prilej prin care, IQads organizeaza un “meci” online intre 2 posibili presedinti de juriu, David Droga si Alex Bogusky.

Dar ce faci cand cand masuratorile publicitare serioase nu ajuta? Raspuns: nu te iei in serios si faci un set de provocari cu specific local, extrase din viata reala, evaluate de romani. Si realizezi cel mai de amploare DM din istoria advertisingului modern.

Droga-vs-Bogusky

Fara alte introduceri, bun venit la meciul prezidential derulat pe plaiuri mioritice, varianta video. Cei doi trebuie astfel sa se dueleze in cadrul unor probe cu specific local: concurs de perpelit mici pe gratar, fotbal pe maidan, intrecere cu mandra noastra Dacie sau cu puterea pumnului.

Dupa ce a fost condus la diferenta de 2 puncte de Bogusky, Droga isi ia revansa si astazi egaleaza. Urmariti lupta pe site-ul campaniei, DROGAvsBOGUSKY.com.

Si, acum, iata-va intre doi posibili presedinti. Cine sa fie – Droga sau Bogusky?

Premiile FIBRA reprezinta un demers necesar pietei de comunicare pentru a seta nivelul profesionalismului si pentru a sustine dezvoltarea industriei de comunicare. Fesivalul recunoaste si incurajeaza creativitatea locala.

Runda 1: The Romanian Burger Challenge – DROGA vs BOGUSKY

Runda 2: The Street Football Challenge – DROGA vs BOGUSKY

 

Runda 3: The Old Lady’s Dog Challenge – DROGA vs BOGUSKY

Runda 4: The Drag Race Challenge – DROGA vs BOGUSKY

 

Runda 5: The Romanian Tinder Challenge – DROGA vs BOGUSKY

Runda 6: The Boxing Machine Challenge – DROGA vs BOGUSKY

 

Runda 7: The Arm Wrestling Challenge – DROGA vs BOGUSKY

 

Runda 8: The Art Gallery Challenge – DROGA vs BOGUSKY

 

Categorii:News, Uncategorized

Etichetat ca:, , , , , , , ,