Lama si plimbarile cu Uber prin Bucuresti

Saptamana trecuta a stat sub semnul pacalelilor media, cu greu mai puteai discerne teapa de lucrul real. Prin toata aglomerarea de stiri, dezvaluiri care de care mai bombastice, era sa ratam o campanie neconventionala care a fost facuta pe bune, fix in ziua de 1 aprilie.

Clientii Uber puteau comanda o lama, animalul, ca o alternativa la poluantele masini. Ca in bancul ala in care 2 purici ies dintr-un bar si comanda un caine. Normal ca multa lume a zis ca e pacaleala, treaba fiind anuntata cu o zi inainte printr-un comunicat de presa. Asta pana chiar au inceput sa apara pozele pe net cu oamenii care chiar au comandat lama.

uber lama

 

sursa foto: https://www.facebook.com/mayolama.ro/

Si ce sa vezi…Soferul care lua comanda uberLAMA ii plimba pe clienti pana in incinta clădirii ArtMark, unde astepta, cuminte si gata de pozat, lama, adusa acolo prin intermediul celor de la Fundația Adăpost pentru Cai Steaua Speranței. Si ca totul sa fie ca la carte, Lama Mayo avea pregatita si o pagina de FB, unde oamenii puteau s-o cunoasca si mai bine, plus o aplicatie care oferea curse gratuite pentru noii inscrisi, cu conditia sa o faca folosind codul LAMAGLAMA.

Cam asa s-au petrecut lucrurile, nu a fost pacaleala, ci una din cele mai indraznete idei de promovare pe anul asta. LA MAi multe!

2 răspunsuri »