Cine angajeaza un copywriter nud?

Era o vreme cand tinerii ar fi facut orice pentru un job in publicitate. Si nu se intampla demult. Dar, de la o vreme incoace, mai o criza, mai un internet, mai un job de acasa…si lumea a uitat de advertising. Nu mai e jobul ala pentru care merita sa faci orice sacrificii. Unii insa insista, chiar dupa ce au prins un job bun, asa ca isi continua cariera de completat CV-uri. Unii o fac mai des, altii mai artistic, cum e si tipul asta din poza.

male-copywriter-hed-2016

El se autointituleaza Male Copywriter, si in cel mai recent self promo il parodiaza pe Putin, asta dupa ce prima lui incercare a fost o reincarnare a lui Burt Reynolds. A filmat, ajutat de colegi un scurt filmulet, destul de bine produs, in care cica-si ofera din nou serviciile publicitare.

Nu stim ce i-or fi zis sefii lui sau de ce a ajuns din nou in situatia asta, dar portofoliul sau poate fi consultat pe site. Iar daca vi-l permiteti, poate ar fi o gura de aer fresh bine venita, pentru agentie. Vorba lui Clarke, personajul nostru, “intr-o lume plina de creativi, trebuie sa vii cu ceva si mai destrabalat, incat sa te faci remarcat”. Pentru full picture, vezi si campaniile lui de portofoliu aici: www.malecopywriter.com/malecopywriter#malework.