Camera lui Van Gogh, de inchiriat pe Airbnb

Van Gogh cred ca este cel mai interactiv pictor din cati a vazut internetul zilelor noastre. De la joculete shooter in care te plimbai prin decoruri inspirate de lucrarile lui, pana la picturi interactive in care puteai sa te joci cu pensula pe compozitiile maestrului.

Screen-Shot-2016-04-14-at-9.46.00-AM.png

Acum vine insa una si mai tare… Pentru a-i aduce pe iubitorii de arta mai aproape de artistul olandez, Institutul de Arta din Chicago a reconstruit “Dormitorul” lui Van Gogh in marime naturala, pana la cele mai mici detalii. Dupa care au scos faimoasa camera la inchiriat pe Airbnb.com, pentru a oferi chiriasilor o experienta unica, printre obiectele din decor.

Stirea a fost preluata de mass-media intr-o suta de tari si uite asa dormitorul pictat in 1888 a ajuns sa fie rezervat si sold out pentru prima luna de cand a inceput sa fie disponibil. La scurt timp dupa, Institutul de Arta din Chicago a anuntat public faptul ca dormitorul se afla la ei in incinta si ca poate fi vizitat, fapt care a adus si mai multa lume la expozitie.

Campania, premiata deja cu aur la marile festivaluri de profil, e semnata de Leo Burnett Chicago, partea de media fiind asigurata de Starcom Mediavest Group Chicago.