Vorba dulce Nutella ti-aduce

Nutella AmsterdamIntr-o activare recenta Nutella, pusa-n opera cu ajutorul JC Decaux Olanda, trecatorii sunt abordati cu diferite complimente pentru a intra in dialog cu un citylight, aflat pe o artera pietonala circulata din Amsterdam. Cei care se dadeau la barfa cu panoul primeau binenteles un borcan de Nutella. Ruben van der Meer este actorul olandez care a pus vocea pentru panoul vorbitor. Acum nu e foarte clar daca Ruben si echipa au stat acolo 24/7, chiar daca in Amsterdam, asa cum stim cu totii, e destula foiala.

Pentru ca ideea nu e foarte complicata, ma gandesc cum ar fi fost la noi o astfel de activare. Oare cum ar fi sa-ti vorbeasca un citylight sau chiar un panou mai mare din zona Unirii sau din Centrul Vechi?! E posibil ca unora dintre cei abordati sa le cam sara bazdacul, ca asa suntem noi, ceva mai iuti la scandal.

Poate asta sa fie motivul pentru care Nutella nu s-a riscat si in RO cu asemenea interactiuni, desi campania a rulat si la noi, parte probabil a unei miscari de amploare a brandului.

IMAG3075

Pana una alta ne uitam la olandezi si-nvatam. Cum spuneam, nu e mare smecherie dar are impact. Nu am cum sa nu ma gandesc ce impact ar avea o asemenea actiune facuta cu panouri-mobile, care sa aiba camere video si microfoane prin care un MC sa vorbeasca cu oamenii pe strada.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s