Boost Yourself Up! – by Pharma Nord

Viata e ca o cursa?! Poate.

Nu va-ntrebam ce este de fapt la final, cam care-i finish-ul acestei curse, ca poate nu sunteti pregatiti pentru o asemenea discutie. Si totusi?!

Vedeti, avem adesea senzatia ca finalul e totul, cand de fapt traseul, cu toata bucuria lui, este sensul si mai ales da bogatia vietii. De aceea e foarte important sa nu-l ratam, sa nu pierdem tot ceea ce este intre “Start” si “Finish”, pentru ca altfel ne va scapa esenta. Prin urmare, nu e totuna daca traseul, fie ca e vorba de vreo cursa la propriu sau de viata in general, il parcurgi tarandu-te pe coate si genunchi sau mergand, chiar alergand, usor, in armonie cu tot ceea ce este.

Cineva imi explica la un moment dat, la un workshop de dezvoltare personala, intr-un mod plastic dar totodata ingineresc, cum se descrie pe scurt armonizarea interioara. Se pare ca este la fel ca la o baterie de masina. Tensiunea electromotoare a acumulatorului nu se modifica niciodata, tensiunea de la borne variaza insa in functie de caderea de tensiune pe rezistenta interna a acumulatorului. Cu alte cuvinte, daca piesele de puzzle care ne compun interiorul, din punct de vedere emotional, profesional, ba chiar si fiziologic, nu sunt armonizate, atunci “rezistenta interna” e mai mare, uneori mult mai mare decat ar trebui. Concluzia ar fi ca daca nu traim armonios nu avem destula “tensiune la borne”, destula energie. Adica avem mai putina decat meritam, de fapt…

Pentru ca este nevoie de indrumare continua pentru reechilibrarea vietii, in obtinerea unui balans reusit intre viata personala si cea profesionala, Pharma Nord lanseaza, Joi 28.09.2017, ora 17:30, la Elite Art Gallery, seria de evenimente “Boost Yourself Up!”, invitatia la evenimentul de deschidere o gasiti aici.

“La 20 de ani viata pare un fluviu de energie, la 30 de ani senzatia minunata si resursele infinite se pastreaza. In plus, apare un echilibru placut si-ti pui poate primele intrebari despre sensul vietii. La 40 iti dai seama ca ai vrea sa faci ceva si pentru tine, ca exista viata in afara de business sau job si ca ai vrea sa traiesti mai mult si mai plin. Exista hobby-uri , inclusiv sportive, carora poate nu le-ai dat atentia cuvenita si pentru care simti ca ai avea nevoie de mai multa energie.” – Lucian Blaga, Director Comercial Pharma Nord

Uneori pentru a trai mai implinit este nevoie de un volum restrans de informatie, cu conditia ca aceasta informatie sa fie livrata aplicat si sa fie primita la momentul potrivit. In acest sens, “Boost Yourself Up!” va avea invitati care va vor raspunde dedicat la intrebari legate de nutritie, hidratare, somn si nu in ultimul rand la cele legate de energie si balans emotional. Intrebarile vor putea fi adresate direct din sala, de cei prezenti la evenimente, sau OnLine, deoarece parte din aceste evenimente vor fi transmise prin LIVE Streaming, in pagina de Facebook Pharma Nord Romania.

Cum spuneam, seria de evenimente va fi lansata cu o prima sesiune Joi 28.09.2017, la Elite Art Gallery de la ora 17:30, in cadrul careia va fi invitat Medicul Specialist in Nutritie Sportiva Serban Damian, Nutritionistul Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei, Presedintele Clubului Roman de Maraton. Veti putea intelege mai bine modul de functionare in organism ale anumitor suplimente alimentare, ce anume e bine sa consumati in functie de programul profesional sau de pasiunile voastre.

RO_Q10_Pharmacy_Poster_590x420_0717-page-001

In perspectiva Maratonului International Bucuresti, la capitolul experiente de traseu, “surpriza emisiunii” o va constitui extragerea dintre alergatorii amatori prezenti la eveniment, a unui numar de fani ai alergarilor de cursa lunga. Acestia vor fi invitati sa testeze Bio-Coenzima Q10 de la Pharma Nord, in perioada premergatoare Maratonului, ca de altfel si in timpul cursei. Vor putea astfel sa povesteasca apoi experientele lor de traseu, fie ca discutam de ultimele antrenamente sau de cursa (maraton, stafeta sau semimaraton) propriu zisa, si de ce anume au simtit in timp ce au fost “Powered by Coenzima Q10 / Pharma Nord”.

Locurile sunt limitate, prin urmare daca doriti sa faceti o rezervare la evenimentul de Joi 28.09.2017, de la Elite Art Gallery, va rugam sa contactati in acest sens Pharma Nord la adresa stiridinsanatate@pharmanord.com , precizand succinct totodata motivatia voastra si o tematica catre care se indreapta interesul vostru principal.

Seria de evenimente “Boost Yourself Up!” este produsa de Motion Vision Communication pentru compania daneza  Pharma Nord.