IAA Young Professionals dedica o seara Marketingului pentru festival

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, organizează joi, 28 septembrie 2017, dezbaterea ”Seara YP dedicată Marketingului pentru Festival”.

Fie că vorbim despre muzica electronică, muzica clasică, teatru sau film, festivalurile au devenit o componentă nelipsită din programul tinerilor și nu numai.  În cadrul acestui eveniment ne propunem să aflăm atât părerea organizatorilor despre ce și cum funcționează în industrie, cât și a clienților și a oamenilor din spatele artiștilor.

SEARA_YP_Marketing_pentru_festival

Invitații care vor oferi o perspectivă completă asupra temelor dezbătute sunt: Andrei Lupsa (Head of marketing & sponsorship, Electric Castle), Ioana Vieru (Sr. Marketing Specialist & CSR Manager Romania, Visa Inc.),  Anamaria Hancu (Label Manager & Promotion Manager at Global Records) și Irina Cărbunescu (Senior Strategic Planner Leo Burnett).

Evenimentul se va desfășura în sediul asociației din Calea Victoriei, nr. 126, et.3  – de la ora 19:00 în data de 28 septembrie 2017.

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere, doritorii sunt rugaţi să se înregistreze folosind link-ul de aici.

IAA Young Professionals este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar care sunt pasionați de marketing şi al comunicare. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals Romania sunt: CompetitIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

Printre proiectele IAA Young Professionals Cluj se numără: competiții, training-uri, workshop-uri și prezentări de marketing, întâlniri informale cu seniori din industrie, proiecte pentru mediul ONG, catalogul Marketing Tribe și implicarea în cadrul Festivalului de Publicitate de la Cluj.