Un nou seminar de Neurostiinta Comunicarii

interviu de Marian Costache

Joi 26 Aprilie, intre orele 9:30 – 14:00 are loc, la IAA, un seminar de Neurostiinta Comunicarii, sustinut de Adina Nica – Consultant Senior in Cercetare de Piata si Dragos Cirneci – Specialist in Neurostiinte, Consultant Senior Open-I. Deoarece toate celelalte evenimente similare sustinute de ei, ce-au tratat teme din domeniul Neurostiitelor, mi s-au parut extrem de interesante, i-am adresat cateva intrebari Adinei, nu inainte de-a afla ca inscrierile se fac aici: http://open-i.ro/survey/index.php/699211?lang=ro

Ce e in plus fata de seminarul de Consummer Neuroscience?

Focusul de aceasta data va fi pe modul in care creierul preia anumite mesaje si cum reactioneaza diferite persoane la acelasi tip de mesaj. Vom fi expuși la o abordare cu totul nouă a comunicării, vom înțelege profilele de comunicare, factorii de care depinde impactul unui mesaj, iar în final vom învăța cum să integrăm elementele de neuromarketing într-un brief de comunicare.

Cui se adreseaza?

Seminarul poate fi interesant pentru echipa de research, pentru echipele de brand, account management sau strategic planning. Seminarul este interactiv si isi propune sa va familiarizeze cu cele mai recente informatii despre cum functioneaza creierul uman, cum raspunde la stimuli, cum preia mesajele si cum ia deciziile. Pe parcursul seminarului veti afla cum neurostiinta pote ajuta procesul de comunicare de marketing.

Ce scheme noi invata lumea?

Cum sa iei decizii mai rapide atunci cand ai de ales intre mai multe optiuni de comunicare, in functie de profilul targetului si de ceea ce ne spune neurostiinta cu privire la modul in care fiecare tipologie reactioneaza la un mesaj.

Cum sa scrii un brief catre agentie de comunicare, astfel incat sa oferi claritate in ceea ce priveste emotiile pe care doresti sa le transmita comunicarea, simturile pe care vrem sa stimuleze, asocierile pe care vrei sa le sa genereze in mintea segmentului tinta.

In incheiere va las cu o discutie avuta cu Dragos Cirneci si Adina Nica, in pregatirea unui alt seminar de Neurostiinta. Nu uitati, inscrierile se fac aici.