Au inceput inscrierile pentru competitia Roger Hatchuel 2019

comunicat

Pentru al 15-lea an consecutiv, The Alternative School organizeaza selectia pentru Roger Hatchuel Academy.

Roger Hatchuel Academy 2019
Roger Hatchuel Academy este un prestigios accelerator de cariera pentru tinerii cu varste intre 18 si 23 de ani, pasionati de creativitate, marketing, arte vizuale, disciplinele comunicarii, in general. Un numar de aproximativ 30 de studenti de nationalitati diferite se reunesc la Cannes Lions, dupa ce, in prealabil, au castigat competitiile locale din tarile de origine.

Studenti de la facultati cu focus pe disciplinele comunicarii sunt invitati sa participe la cea de-a 15-a editie a selectiei pentru Roger Hatchuel Academy.

Pe toata durata Cannes Lions, cel mai prestigios festival de gandire creativa la nivel global, ei au sansa sa se intalneasca cu creativi, comunicatori si clienti care deseneaza trendurile in creativitatea globala, sa le puna intrebari si sa rezolve briefuri la workshopurile adhoc, pe care acestia le pot genera in intalnirile cu cei admisi in academie.

Brief-ul competitiei locale:

Studentii care doresc sa participe trebuie sa trimita un video de 2 minute, in limba engleza, in care sa se prezinte, sa explice in ce consta pasiunea lor pentru creativitate, dar si de ce Roger Hatchuel Academy e o destinatie importanta in parcursul lor profesional. Linkul de Youtube, portofoliul si cv-ul in limba engleza trebuie trimise pana la 10 februarie catre ruxandra@canneslions.ro .

Cei 3 finalisti desemnati de jurati din Romania vor trece printr-un proces de selectie international, in urma caruia va fi ales un singur participant ce va reprezenta Romania la Roger Hatchuel Academy.

Important:
*Competitia e individuala.
*Varsta participantilor – 18-23 de ani
*Fosti studenti la The Alternative School care s-au calificat pentru editiile anterioare ale Cannes Lions nu mai pot participa la selectia din 2019, pentru a da sanse si altor generatii sa experimenteze festivalul.
*Fee-ul de participare la festival este acoperit de organizatori. Cazarea la Cannes si transportul vor fi responsabilitatea castigatorului.

Pentru intrebari: ruxandra@canneslions.ro