Proteste fara violente si tigari fara fum

articol de Marian Costache

Nu stiu daca ati vazut statia de mai jos, in contextul protestului de pe 10 august din Piata Victoriei, pentru ca treaba asta cu promisiunea a ceva fara fum a dat chiar bine atunci.

Ceva elegant, alb si diafan ne-a atras atentia in zona Pietei Victoriei si fiind vorba de o statie de autobuz, cum n-am mai vazut, am zis sa va povestim. Cu baldachinele in vant si cu multa lume lafaindu-se pe scaune, in asteptarea gazelor de Bucuresti sau de 10 August, probabil, toti cei care au poposit acolo au ajuns sa aiba mintea in alta parte. Nu ne-am prins cati ar fi putut sa se gandeasca la ceea ce inseamna www.promisiunea.ro. Mintea lor a fost instant trimisa in vacanta, odata ce s-au asezat.

Ce sa vezi?! Astia cu tigarile, IQOS, au facut ce au facut si au reusit sa se bage din nou in plamanii consumatorilor, de data asta mai voalat ca niciodata. Cu un design frumos executat din ceva ce pare lemn masiv si cu probabil cea mai extravaganta statie, pe care ar fi putut s-o viseze Firea in mandatul ei. Ce-i drept, si-au respectat promisiunea, in statii si mai ales autobuze, nu mai miroase a fum si transpiratie, e numai aroma de aia delicata, de ai si uitat ca esti fumator.