DIN CENTRUL PĂMÂNTULUI LA PREMIERA MONDIALĂ DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT, CU NOUL LAND ROVER DEFENDER

comunicat

Luni, 9 septembrie, București – Land Rover prezintă o primă imagine a noului Defender, înaintea premierei mondiale de la Salonul Auto de la Frankfurt, de pe 10 septembrie.

LR_DEF_IFRC_020819_02

Drumul către Salonul Auto de la Frankfurt al celui mai abil și durabil Land Rover 4×4, a început într-una din cele mai izolate locații de pe pământ, între impresionantele canioane de peste 300m ale Văii Castelelor, din Canionul Charyn, Kazakhstan.

De-a lungul a șapte decade de pionierat în inovații, Land Rover a câștigat un loc unic în inimile exploratorilor, agențiilor umanitare și familiilor ce iubesc aventura din toată lumea. Dovedindu-și performanța în cele mai neprielnice medii, noul Defender își reiterează aceste calități.

LR_DEF_IFRC_020819_12

Alături de luxul și rafinamentul inegalabil al modelelor Range Rover și a versatilității SUV-urilor Discovery, noul Defender completează dinastia Land Rover.

Condus de pasiunea și respectul pentru modelul original, noul Defender oferă o largă capacitate de transformare și tehnologii avansate all-terrain, ce redefinesc aventura în secolul 21, rămanand totodată fidel spiritului de pionierat, care a marcat brand-ul Land Rover timp de 71 de ani.

Cei care nu sunt prezenți la Salonul Auto de la Frankfurt pot urmări lansarea noului Defender printr-o transmisiune in direct care începe la ora 08:50 (BST) / 10:50 (ora locala).

Despre Land Rover

Din 1948 Land Rover a fabricat vehicule 4×4 autentice, care reprezintă un adevărat „spectru de capacități” pentru gama de modele. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar și Range Rover Evoque definesc în parte sectoarele SUV ale lumii, 80 la sută din această gamă de modele fiind exportată în mai mult de 100 de țări.