GEORGE, PRIMUL BANKING INTELIGENT, SUSTINE DESIGNERII LA THE ALTERNATIVE SCHOOL

comunicat

Hello, George

George by BCR, primul banking inteligent, este partenerul The Alternative School si in 2021, sprijinind descoperirea, educarea și selectarea celor mai valoroase talente locale ce aspira la performanta internaționala. George are o lunga istorie de sustinere pentru tot ce înseamnă arte vizuale contemporane si tineri creatori, astfel ca parteneriatul cu The Alternative School a venit firesc, mai ales ca,  de-a lungul anilor, acelasi marketer influent a endorsat si participarea junior-seniorilor la Young Lions PR & Young Marketers.

Scoala cu traditie

Aflata la cea de-a 16-a editie, The Alternative School for Creative Thinking anunță începerea unui nou semestru cu focus pe studiul Designului, din 8 aprilie.  Alaturi de voci locale, speakeri remarcabili din Franta, Germania, Rusia, UK, UAE, fosti jurati si detinatori de trofee la competitiile de gen (Lions, D& AD, Penta Awards) vor oferi tinerilor creativi mentorship, studii de caz si ghidaj in rezolvarea brief-urilor de semestru.

Ca in fiecare an, cursurile locale sunt dublate de competitii. In urma lor, cea mai talentata echipa va reprezenta Romania in competiția Young Lions, secțiunea Design, alături de echipa Young Marketers, în contextul celei de-a 67-a ediții a festivalului.

Scouting de talente

Tinerii creativi pasionați de tot ce înseamnă branding, identitate, limbaje vizuale, interesați să își rafineze instinctele si sa se alinieze la tot ce inseamna trend international, motivati sa-si educe retina și să țintească la performanta globala, sunt invitați să aplice pana pe 6 Aprilie. La cursurile scolii poate participa oricine, dar calificarea pentru competitia de la Cannes e conditionata de limita de varsta. Selecția in concurs este deschisă Art Directorilor, graphic designerilor, ilustratorilor, designerilor de moda/produs sau fotografi care au pana in 30 de ani. De asemenea, sunt acceptati si oameni de strategie sau copywriteri, atita vreme cat aplicatia se face in echipa cu un coechipier / coechipiera specializat(a) in limbaje vizuale.

2021 Young Designers @ TheAlternative School

Școala începe pe 13 aprilie și constă în 9 întâlniri de tip seminar+workshop, urmate de o competiție de 48 de ore, in care echipele vor crea o identitate de brand, vor explica povestea logo-ului si modul in care aceasta va evolua in timp. Întâlnirile vor avea loc online, în fiecare marți și joi, de la 7 la 9 PM. Taxa de participare este de 200 de euro/ persoană sau 300 de euro/echipa.

Doritorii trebuie sa trimita CV-ul și portofoliul la win@canneslions.ro, printr-un link de transfer.

THE ALTERNATIVE SCHOOL ȘI CANNES LIONS, O ALIANTA CU ISTORIE

De peste 16 ani, cu recorduri la capitolul rezultat, The Alternative School for Creative Thinking descopera, educa, formeaza, recruteaza și ofera mentorat tinerilor talentati, conectandu-i cu mediile internationale. Aflata la a 67 editie in 2021, Cannes Lions este cea mai influenta platforma de networking, studiu si competitie dedicata comunitatii de marketeri si creativi, la nivel global.

Pentru mai multe detalii: win@canneslions.ro sau WhatsApp: +40 7 44 10 50 15