Grupul de lifestyle de lux Quintessentially își extinde operațiunile în România

comunicat

Liderul global al pieței de lifestyle de lux, grupul Quintessentially anunță cu bucurie extinderea în Europa Centrală și de Est, prin lansarea unui birou în București, România. Operațiunile vor fi conduse de Orlando Docan, co-fondator și CEO pentru România și Republica Moldova. Cu peste 20 de ani de experiență în satisfacerea unei clientele premium, Quintessentially consideră extinderea din București ca fiind un demers important în strategia globală a brandului.

“Suntem încântați să aducem Quintessentially în România. Observăm din ce în ce mai mulți români și companii din Romania care își extind zona de interes personal și care își dezvoltă afacerile la un nivel regional, chiar și global. Prin urmare nevoia de servicii premium de asistență personalizată oriunde în lume, acces la experiențe și călătorii unice, suport în real estate, dezvoltare personală, chiar și artă, a crescut exponențial. Și va continua să facă acest lucru.

Clienții noștri vor avea acces privilegiat la cele mai bune servicii și experiențe și le vom oferi suport la nivel global datorită rețelei noastre ample și foarte bine conectate. Printre beneficiile standard integrate în serviciile noastre se află serviciul de Lifestyle Manager 24/7 care acționează precum un asistent personal valoros, suport instant 24/7cu ajutorul experților noștri din orice colț al lumii, pentru a ajuta cu orice este necesar, oricând este nevoie, dublat de un acces privilegiat la experiențe și oferte speciale, promoții precum rezervări la restaurante de top, biletele la evenimente, personal shoppers, etc., oriunde în lume” a spus Orlando Docan, CEO al Quintessentially Romania și Moldova.

#expertiza

Cu o rețea de peste 60 de birouri, patru hub-uri majore în cele mai importante zone comerciale din lume (UK, USA, Dubai și Hong Kong) și o echipă de peste 1000 de specialiști care vorbesc 35 de limbi străine, Quintessentially oferă expertiză în fiecare aspect al vieții contemporane și deservește peste 160,000 de clienți individuali și parteneri de business.

România reprezintă o piață foarte dinamică, cu un mare potențial, și pe care de-abia asteptăm să o putem deservi. Este în același timp și o piață ce trebuie susținută pentru a-și conștientiza, dezvolta și, de ce nu, chiar rafina apetitul pentru astfel de servicii. Mediul de business din România are nevoie de o companie care să poată oferi o soluție atotcuprinzătoare pentru managementul călătoriilor de afaceri, realizată de o echipă care beneficiază de expertiză globală și de know-how-ul local, necesare pentru a se asigura că obiectivele clientului, atât cele de business, cât și cele personale, sunt atinse.

Scopul nostru pentru acest segment este să sporim profitabilitatea business-urilor, să îmbunătățim serviciile, să ajutăm la creșterea retenției personalului și a clienților, să susținem creșterea nivelului de performanță al angajaților și al business-ului în general,” a adăugat Orlando Docan.  

Sediul din București al Quintessentially este situat pe istoricul bulevard Lascar Catargiu.